کافه سئو ارائه دهنده خدمات سئو و طراحی سایت

10 تکنیک ساده و کاربردی برای افزایش سرعت سایت


می‌دانستید در حال حاضر، 810 میلیون سایت وردپرسی در فضای اینترنت وجود دارد؟ این عدد هر روز در حال به‌روزشدن است و روزانه 500 سایت دیگر هم ساخته می‌شود. در میان این تعداد سایت وردپرسی، قطعاً رقیب‌های شما هم حرفی برای گفتن دارند. چطور می‌توان از این رقبا جلو زد و به رتبه‌های برتر گوگل رسید؟ یکی از راه‌ها برای پیشی‌گرفتن از رقبا، افزایش سرعت سایت است.

کاربر انتظار دارد سایت شما در 3 ثانیه باز شود. وقتی انتظار او برآورده نمی‌شود؛ طبیعتاً بازکردن سایت شما را به بعد موکول خواهد کرد. گوگل این رفتار کاربر را می‌بینید و برای آن مهم است که کاربران چه نظری در مورد سایت شما دارند. پس با دیدن این رفتار، شما را در رتبه‌های برتر جا نخواهد داد. به‌همین دلایل است که شما باید ادامه‌‎‌ی این متن را بخوانید و در سریع‌تر زمان ممکن به راهکارهای گفته‌شده در متن جامه عمل بپوشانید. تا انتهای متن با ما همراه باشید و تک تک موارد را عملی کنید.

فهرست مطالب

هاست قدرتمند، اولین قدم برای افزایش سرعت

اولین قدمی که برای بهبود سرعت سایت باید بردارید؛ بررسی نوع هاست است. به‌طور کلی هاست‌ها در دو دسته اشتراکی و اختصاصی قرار می‌گیرند. در هاست‌های اشتراکی، همان‌طور که از نام آن‌ها هم پیداست، یک سرور به تنهایی میزبانی چند سایت مختلف را بر عهده دارد. در هنگام استفاده از چنین هاستی، در صورت زیادشدن ترافیک یک سایت، سایت شما هم به مشکل برخواهد خورد. برخلاف این نوع هاست، در هاست اختصاصی، یک هاست فقط به شما و سرورهای تحت مدیریت شما تعلق می‌گیرد. به‌همین دلیل، افزایش ترافیک سایت‌های دیگر به سرعت سایت شما هیچ ضربه‌ای وارد نمی‌کند. مطمئناً با این صحبت‌ها متوجه شده‌‎اید که استفاده از یک هاست اختصاصی تا چه اندازه می‌تواند به بهبود سرعت سایت وردپرسی شما کمک کند.

افزونه‌ی Cache، افزونه‌ای برای ساختن تجارب مثبت

به‌دنبال افزونه‌ای برای بهبود سایت می‌گردید؟ افزونه‌ی Cache را نصب کنید. کار این افزونه، ذخیره‌ی یک صفحه HTML سبک برای نشان‌دادن به مخاطب شماست. چنین افزونه‌ای، یک تجربه‌ی مثبت برای کاربر از سایت شما می‌سازد. همین تجربه، سبب برگشت مجدد کاربران به سایت شما خواهد شد.

بهینه‌سازی تصاویر، آسان‌ترین کار برای بهبود سرعت

تا زمانی‌که تصاویر را با همان اندازه‌ و حجم دانلودشده از اینترنت، روی سایت بارگذاری می‌کنید؛ انتظار افزایش سرعت سایت را نداشته باشید. بهینه‌سازی تصاویر اصلاً کار دشواری نیست. هزاران سایت و افزونه رایگان در اینترنت هستند که به شما کمک می‌کنند تا حجم عکس خود را کاهش دهید یا سایز عکس را درست کنید. به‌عنوان مثال افزونه‌ی imagify در انجام بهتر این کار در دسترس شماست. نکته‌ی آخر اینکه که یک سایز مشخص برای عکس‌های سایت خود داشته باشید و همیشه با همین سایز کار کنید.

انتخاب تم مناسب، اقدامی حرفه‌ای در مسیر بهبود سرعت

زمانی‌که برای انتخاب تم سایت وردپرسی اقدام می‌کنید؛ هزاران تم رنگارنگ پیش روی شما ظاهر می‌شود. اشتباهی که بسیاری از افراد در انتخاب تم بین این هزاران تم، انجام می‌دهند؛ نادیده‌گرفتن نقش تم در بهبود سرعت سایت است. شما این اشتباه را تکرار نکنید! به‌جای این‌که تنها به زیبایی تم بیندیشید؛ تم مورد نظر خود را از نظر سرعت هم بررسی کنید. افزونه‌ی Query Monitor  برای این کار به کمک شما می‌آید. این افزونه به شما می‌گوید تمی که روی سایت نصب کرده‌اید در آینده چه مشکلاتی برای سایت شما ایجاد خواهد کرد.

بهبود سرعت سایت

اسلایدرهای هدر، مانع بهبود عملکرد سایت

آن‌قدر استفاده از اسلایدر در هدر رایج شده است که بعید می‌دانیم این پدیده را ندیده باشید. بسیاری از صاحبان سایت‌ها از اسلایدرها یا همان لغرنده‌ها برای نشان‌دادن محتوای خود در هدر استفاده می‌کنند. اگر درکی از این موضوع ندارید؛ به کاروسل‌های یک وب‌سایت فکر کنید. کاروسل‌ها هم نمونه‌ای از اسلایدرهای سایت هستند. با این‌که استفاده از اسلایدر در هدر بسیار رایج شده است؛ باید بگوییم که این کار خطایی بیش نیست. اسلایدرها باعث می‌شوند سرعت سایت شما به‌طرز چشم‌گیری کم شود. پس اگر دغدغه‌ی بالابردن سرعت سایت خود را دارید؛ از این قابلیت سایت‌های وردپرسی استفاده نکنید.

متن سربرگ خود را واردحذف افزونه‌های اضافی، راه‌گشای بهبود عملکرد سایت کنید

نصب هزاران افزونه روی سایت ورپرسی همیشه وسوسه‌کننده است. این‌که هر افزونه دنیای از قابلیت‌ها را به شما می‌دهد؛ به‌احتمال زیاد سبب به دام‌افتادن شما برای نصب افزونه‌ها هم خواهد شد. اما نکته‌ای که در این میان باید به آن توجه کنید، نقش افزونه‌ها در کاهش سرعت سایت وردپرسی است. هر افزونه‌ای، اسکریپت‌های اضافی متعددی به سایت شما وارد می‌کند. اسکریپت‌های اضافی، سایت را سنگین می‌کنند. به‌ همین دلیل در نصب افزونه باید خیلی دقت به‌ خرج دهید. بهترین کار این است که نقش هر افزونه را در سرعت سایت امتحان کنید. برای این کار یک‌بار افزونه‌ای که فکر می‌کنید سنگین است؛ حذف کنید. حالا سرعت سایت را امتحان کنید. آیا حذف افزونه، تأثیری در سرعت سایت داشت؟ اگر جواب شما به این سؤال مثبت است؛ تا حد امکان از نصب مجدد افزونه‌ی حذف‌شده جلوگیری کنید.

آپلود فایل در بسترهای مناسب، تلاشی دیگر در راه بالابردن سرعت سایت

قرار نیست همه‌ی ویدیوها یا ویس‌های شما در فضای وردپرس آپلود شود. پس youtube یا sound cloud  این‌جا چه‌کاره هستند؟! این فضاها به‌ کمک شما می‌آیند تا بار حجم زیادی از ویس‌ها و ویدیوها را به دوش سایت نیندازید. در این فضاها حساب کاربری بسازید. ویدیو یا ویس خود را آپلود کنید. سپس هر جا در پست‌گذاری به این ویدیوها یا ویس‌ها نیاز داشتید؛ لینک خارجی این فضاها را بگذارید. فراموش نکنید که این کار علاوه‌بر کمک به رشد عملکرد سایت، در سئو سایت شما تا حد زیادی اثرگذار است.

استفاده از CDN، کوتاه‌کردن مسیر رسیدن به سایت

فرض کنید که شما محصولی دارید و به سراسر دنیا این محصول را ارسال می‌کنید. برای بهبود سرعت ارسال محصولات تصمیم می‌گیرید؛ دست به‌ کاری بزنید. بعد از بررسی‌ها متعدد متوجه می‌شوید که ارسال محصولات از ایران، زمان زیادی از شما و مشتری می‌گیرد. به‌همین دلیل، چند شعبه در کشورهای مختلف راه‌اندازی می‌کنید تا این مشکل حل شود. استفاده از CDN یا شبکه توزیع محتوا دقیقاً مثل راه‌اندازی شعب مختلف در کشورهای دیگر است. این کار، فاصله‌ی محتوای شما را از مخاطب مورد نظر در مکان‌های مختلف کم می‌کند. سرورهای CDN محتوای شما را در خود ذخیره می‌کنند و به جاهای مختلف می‌فرستند. کاربر از هر نقطه که وارد سایت شما شود؛ نزدیک‌ترین سرور، محتوای ذخیره‌شده را برای او ارسال خواهد کرد. این روش در افزایش سرعت سایت‌ دو زبانه یا سایت‌هایی که با مخاطبان بسیاری در سراسر دنیا کار می‌کنند؛ بسیار کارآمد است.

به‌روزرسانی مدام وردپرس، عملی ساده و مؤثر

وردپرس هر چند وقت یکبار نسخه‌ی جدیدی را ارائه می‌دهد. در این نسخه‌های جدید قابلیت‌هایی مؤثر برای بهترشدن عملکرد سایت شما گذاشته شده است. پس هیچ‌‌گاه از کنار عمل ساده‌ای مثل به‌روزرسانی وردپرس، راحت عبور نکنید.

به روزرسانی وردپرس

محدودکردن بازبینی پست‌های سایت، آخرین راهکار بهبود سرعت سایت

وردپرس عادت به ذخیره‌ی یک نسخه از پیش‌نویس‌های شما دارد. اگر همین حالا به پنل خود سری بزنید؛ قطعاً با این پیش‌نویس‌های منتشرنشده یا ویرایش‌های انجام‌شده بر پست مواجه خواهید شد. اگر نیازی به این پست‌های قدیمی ندارید؛ این پست‌ها را حذف کنید. همین کار به شما کمک می‌کند تا سرعت بالاتری از سایت خود ببینید. کدی که در زیر برای شما می‌گذاریم در مسیر حذف خودکار پیش‌نویس‌ها به شما یاری می‌رساند. این کد تعداد بازبینی‌ها را محدود می‌کند و اجازه نمی‌دهد وردپرس تعداد زیادی از اطلاعات ویرایش‌شده و نشده را در خود نگه‌دارد.

define( ‘WP_POST_REVISIONS’, 5 );

(شما به‌جای عدد 5 تعداد بازبینی‌های مورد نظر خود را قرار دهید.)

با افزایش سرعت سایت، رتبه‌‌ی خود را در گوگل تغییر دهید

همان‌طور که قبل‌تر هم گفته بودیم؛ افزایش سرعت سایت تأثیری زیادی در بهبود سئو و جایگاه شما در گوگل دارد. راهکارهایی که در این مقاله برای تأثیرگذاری روی سرعت سایت به شما دادیم، بسیار ساده‌اند. اما همین راهکارهای ساده، قدرت زیادی برای رساندن شما به لینک‌های اول و دوم گوگل دارند. پس این راهکارها را دست‌کم نگیرید و همین حالا برای اجرایی‌کردن آن‌ها دست به‌کار شوید. البته ‌که این تمام ماجرا نیست. برای ساختن یک سایت با سئو قوی، شما به راه‌حل‌های دیگری هم نیاز خواهید داشت. متخصصان ما اینجا هستند تا با تکنیک‌های مؤثر سئو سایت شما را دگرگون کنند. کافیست همین حالا به ما پیام دهید تا نسخه‌ی پرفروش و کارآمد سایت خود را ببینید. 

کافه سئو ارائه دهنده خدمات سئو و طراحی سایت
ارتباط با ما
اطلاعات بیشتر