کافه سئو ارائه دهنده خدمات سئو و طراحی سایت

همه‌چیز درباره طراحی سایت با php که باید بدانید


طراحی سایت php یک روش‌ برنامه‌نویسی است که در مقایسه با ساختارهای آماده مثل وردپرس و روش‌های کدنویسی مثل پایتون محبوبیت زیادی دارد. php مخففHypertext Preprocessor  به‌معنی پیش پردازنده‌های ابرمتن است. این روش با پردازش اطلاعات و تبادل آن با پایگاه داده، صفحات و بخش‌های مختلف سایت را ایجاد و راه‌اندازی می‌کند. php هم مانند سایر روش‌های برنامه‌نویسی قابلیت‌های متنوعی را برای طراحی یک سایت حرفه‌ای ارائه می‌دهد. اگر مشتاق هستید که درمورد طراحی سایت php و امکانات آن بیشتر بدانید، با ما در این مطلب از کافه سئو همراه باشید. با خواندن این نوشته می‌توانید خودتان به‌راحتی، یک سایت حرفه‌ای با این روش طراحی کنید.

فهرست مطالب

مراحل طراحی سایت با php

برای طراحی سایت خود با این روش نیازمند یک ویرایش‌گر ساده مانند Notepad و یک وب سرور php هستید. درضمن شما به یک برنامه FTP مانند WinSCP، Cyberduck یا FileZilla برای آپلود فایل‌ها نیاز خواهید داشت. وب سرور یا کامپیوتر شما باید مجهز به سیستم LAMP (Linux ،Apache ،MySQL ،PHP ) یا WAMP (Windows ،Apache، MySQL ،PHP ) باشد.

حالا نوبت شروع کدنویسی و طراحی سایت php شماست؛ قبل از هر چیز لازم است بدانید توابع موجود در PHP به یک نقطه ویرگول (؛) ختم می‌شوند. مانند این کد: <?php [CODE…CODE];?>

همچنین کاربردهای php معمولا مبتنی‌بر گزاره echo هستند که فرمان این گزاره به‌معنی نمایش عبارت داخل گیومه است.  مانند این کد: <?php “<p>Hello World!</p>”;?>+ که خروجی آن به‌صورت Hello World خواهد بود.

برای شروع طراحی سایت با php اولین قدم، طراحی ساختار اصلی سایت در یک صفحه php با ساخت فایل index.php است. این فایل سه صفحه اصلی html شامل هدر، بدنه و فوتر دارد. در ادامه به طراحی هر کدام از این صفحات می‌پردازیم.

طراحی و ساخت هدر (Header)

هدر بالاترین صفحه وب سایت است که در بدو ورود مقابل دیدگان کاربران قرار می‌گیرد و اولین صفحه در طراحی سایت php است. این صفحه نیازمند جذابیت ظاهری و اطلاعات کاربردی اولیه و عنوان است تا بتواند کاربر را جذب سایت کند. علاوه‌بر آن اطلاعاتی درمورد استانداردهای html و ارجاعاتCSS  هم در فایل هدر قرار می‌گیرند. پس یک فایل به نام header.html ایجاد کرده و تمامی این اطلاعات را مطابق با نمونه زیر در آن وارد کنید.

<!DOCTYPE html>

<html lang=”en”>

    <head>

        <meta charset=”UTF-8″>

        <meta name=”description” contents=”About CM Cawley Biography website in PHP”>

        <link rel=”stylesheet” href=”style.css” type=”text/css”>

    </head>

    <body>

        <header>

            <nav id=”navigation”>

                <ul>

                    <li><a href=”index.php”>Home</a></li>

                    <li><a href=”about.php”>About</a></li>

                    <li><a href=”https://www.makeuseof.com/tag/author/ccawley/”>MakeUseOf</a></li>

                </ul>

            </nav>

        </header>

        <div id=”contents”>

طراحی صفحه(Body)  و قراردادن محتوای بدنه سایت در آن

دومین مرحله طراحی سایت php مربوط به بارگذاری محتوای اصلی در قسمت بدنه یا Body سایت است. این محتوا همان متنی است که برای کاربر قابل رویت است. در این مرحله، فایلی با نام body.html ایجاد کنید و در قسمت‌های مشخص شده متن مقالات و محتوای اصلی سایت را قرار دهید.

 

طراحی فوتر سایت  (Footer)

در مرحله بعد با ایجاد فایلی به نام  footer.phpاطلاعات تماس و آدرس و لینک‌های کاربردی، عضویت در خبرنامه و… را وارد کنید. پس‌از واردکردن اطلاعات مانند نمونه زیر، فایل طراحی سایت php را ذخیره کنید.

                        </div>

        <footer>

            Contact me on Twitter: <a href=”https://www.twitter.com/TheGadgetMonkey”>@TheGadgetMonkey</a>

        </footer>

    </body>

</html>

در نهایت باید فایل ذخیره‌شده را روی سرور بارگذاری کنید. بعد از طراحی سایت با پی اچ پی برای مشاهده صفحه وب طراحی‌شده، آدرس فایل index.php را در مرورگر خود وارد کنید. در واقع این فایل تنها شامل سه خط کد است که در مرورگر به‌صورت یک صفحه کامل وب نمایش داده می‌شود. برای اضافه‌کردن حق کپی‌رایت و تاریخ سال جاری کد زیر را به انتهای فایل خود در زیر فوتر اضافه کنید.

<p>Copyright © CM Cawley <?php echo date(“Y”);?></p>

گزارهdate(“Y”) ، سال جاری را به‌صورت چهاررقمی وdate(“y “) ، به‌صورت دورقمی نمایش می‌دهد. این تاریخ به‌صورت خودکار به‌روزرسانی می‌شود. برای انتخاب شکل‌های مختلف نمایش تاریخ و سال در طراحی سایت php می‌توانید به فهرست‌های موجود در سایت W3Schools مراجعه کنید.

به‌همین سادگی شما موفق شدید با روش php سایت خود را طراحی کنید. با آشنایی بیشتر با ساختار و عناصر این زبان محبوب و کاربردی می‌توانید از امکانات پیشرفته آن برای طراحی سایت حرفه‌ای بهره‌مند شوید.

مراحل طراحی سایت با php

طراحی انواع سایت با php

همان‌طور که گفته شد زبان برنامه‌نویسی php دارای قابلیت‌ها و امکانات ویژه‌ای است که می‌توان با آن یک سایت حرفه‌ای را طراحی کرد. به‌دلیل قابلیت‌های گسترده و انعطاف‌پذیری این روش، می‌توان از آن برای طراحی انواع سایت‌های فروشگاهی، شرکتی و یا وب‌سایت‌های شخصی ساده استفاده کرد. هرکدام از این سایت‌ها نیازمند امکانات خاص خود هستند که می‌توان با php به آن دست یافت. اما همچنان طراحی سایت php بیشتر مناسب سایت‌های فروشگاهی و خدمات آنلاین است که نیازهای ویژه و امکانات منحصربه‌فردی می‌طلبند.

طراحی سایت فروشگاهی با php

چنان‌چه گفتیم طراحی سایت فروشگاهی یکی از اصلی‌ترین کاربردهای این روش است. به‌دلیل قابلیت‌های متنوعی مثل پنل‌پیامکی و چت‌آنلاین و… که در این سایت‌ها ضروری است، php یک روش ایده‌آل برای طراحی آن‌ها محسوب می‌شود.

طراحی سایت اختصاصی با php

طراحی سایت با پی اچ پی برای سایت‌های اختصاصی همچنان روشی عالی و پرسرعت و پاسخ‌گوی امکانات ویژه و دلخواه و نیازهای شماست.

طراحی سایت ساده با php

باوجود قابلیت‌ها و امکانات ذکرشده در روش php برای طراحی سایت‌های حرفه‌ای، همچنان کاربرد این روش در طراحی سایت‌های ساده هم مورد توجه است. شما می‌توانید علاوه‌بر استفاده از ساختارهای آماده مثل وردپرس، از طراحی سایت php  هم برای طراحی ساده‌ترین سایت‌ها کمک بگیرید.

کاربرد php در طراحی سایت

اگر تمایل به یادگیری این زبان برنامه‌نویسی دارید و می‌خواهید بدانید این روش در چه حوزه‌هایی کاربرد دارد، در ادامه همراه ما باشید. همان‌طور که گفته شد این روش بسیار کاربردی است. در واقع باید گفت روش php می‌تواند در طراحی و توسعه انواع سایت و اپلیکیشن‌های تحت وب و نرم‌افزارهای ویندوزی و ربات‌ها استفاده شود. اگرچه محدودیت‌هایی هم دارد و در حوزه برنامه‌نویسی نرم افزارهای سیستمی و اپ‌های موبایلی قابل استفاده نیست.

شما می‌توانید برای پیاده‌کردن ایده‌های دیجیتال خود در بسترهای آنلاین از کاربردهای وسیع و متنوعphp  استفاده کنید. طراحی سایت php زبانی کاربردی است که می‌توانید پلتفرم‌های متنوع کسب‌وکار خود یا دیگران را با آن طراحی، اجرا و مدیریت کنید. از آن‌جا که روز‌به‌روز نیاز به سایت و بسترهای آنلاین در کسب‌وکارها محسوس‌تر می‌شود، تقاضای زیادی برای طراحی سایت و… وجود دارد. بنابرین شما با یادگیری این زبان برنامه‌نویسی می‌توانید منبع درآمد خوبی داشته باشید.

طراحی سایت‌های خبری، خدماتی و فروشگاهی از طریق php به‌دلیل مزایایی که به سایر زبان‌ها دارد، بسیار پررونق است. به‌طوری‌ که بیش‌از 80 درصد سایت‌های بزرگ جهانی با این زبان طراحی شده‌اند. همچنین نرم‌افزارهایی که با نام ربات در بستر تلگرام ایجاد می‌شوند هم از زبان php پیروی می‌کنند. ربات‌ها به‌دلیل ارائه آسان خدمات متنوع و کاربردی‌، قابلیت استفاده روی اکثر سیستم‌عامل‌ها و نداشتن هزینه‌ هاست و دامنه و… محبوب کسب‌وکارها هستند.

با یادگیری طراحی سایت php می‌توانید انواع این ربات‌ها را در قالب فروشگاهی، خبری، پشتیبانی و خدمات مختلف طراحی کنید. اما این زبان سمت سرور فقط محدود به طراحی سایت و اپ‌های تحت وب نمی‌شود. شما می‌توانید روش طراحی سایت با php را با استفاده از رابط‌گرافیکی کاربر  (GUI)و افزونه PHP-GTK برای نرم‌افزارهای پرکاربرد دسکتاپ هم به‌کار گیرید.

علاوه‌بر تمامی موارد ذکرشده، یکی از کاربردهای مهم زبان php وب‌سرویس‌نویسی و استفاده از زبان مشترک بین پلتفرم‌هاست. درواقع وب‌سرویس‌نویسی ایجاد مسیرهای ارتباطی بین پلتفرم‌های مختلف یک کسب‌وکار، مثل سایت و اپلیکیشن موبایلی و ربات تلگرام و… است. طراحی سایت php امکان انجام عملیات‌ مشابه در این بسترها را با استفاده از مبادله داده‌ها و رابط‌های برنامه‌نویسی ایجاد می‌کند.

کاربرد طراحی سایت با php

مزایای طراحی سایت با php

با وجود روش‌های مختلف کدنویسی و ساختارهای آماده، زبان برنامه‌نویسی php به‌دلیل سادگی، قابل‌درک‌بودن، انعطاف‌پذیری، امنیت و سرعت و… همچنان اولویت توسعه‌دهندگان است. در این قسمت از مقاله به بررسی مزایای این روش برنامه‌نویسی می‌پردازیم.

برنامه‌نویسی با روش php، به‌دلیل سازگاری با انواع سیستم‌عامل‌ها و پلتفرم‌ها و پشتیبانی از دیتابیس‌های مختلف، بر سایر روش‌ها ارجحیت دارد. متغیرهای این زبان پویا هستند و این مساله انعطاف‌پذیری قابل‌توجهی ایجاد می‌کند. همچنین طراحی سایت php به‌دلیل قابلیت‌های فراوان در سفارشی‌‌سازی و ادغام‌پذیری بالا با سیستم‌عامل‌هایی مثل یونیکس، سولاریس و لینوکس، کارایی بالایی ایجاد می‌کند. در واقع این روش، بدون نیاز به راه‌اندازی و توسعه مجدد به‌آسانی، امکان راه‌اندازی یک سیستم یک‌پارچه را به شما می‌دهد.

با توجه به اشغال‌ حجم کمتر از سرور در مقایسه با ساختارهای آماده، سرعت بارگذاری و سئوی سایت و تجربه‌ کاربری را بهبود می‌دهد. امکان ویرایش کدها، باعث می‌شود هر زمان که بخواهید بتوانید بدون نیاز به طراحی مجدد، تغییرات فنی موردنیاز را در سایت اعمال کنید.

قابلیت شخصی‌سازی هم به شما امکانات فراوانی برای طراحی سایت به شکل دلخواه خودتان می‌دهد. طراحی سایت php با ارائه ابزارهای متنوع و کاربردی و پیش‌بینی تمامی نیازهای اختصاصی سایت شما، منجربه بالابردن عملکرد سایت شما می‌شود. رایگان‌بودن و متن‌باز بودن ابزار طراحی php می‌تواند مهم‌ترین دلایل استفاده از آن باشد. از طرفی مقیاس‌پذیری و توانایی این زبان در تعامل با پایگاه داده هم از دیگر دلایل موردتوجه توسعه‌دهندگان است. همچنین این زبان برنامه‌نویسی با حفاظ‌های امنیتی چندلایه از اطلاعات سایت شما در برابر هکرها و بدافزارها محافظت کرده و امنیت بالایی دارد.

درکنار این دلایل، مقرون به‌صرفه‌بودن و نگه‌داری آسان این نوع سایت‌ها، پشتیبانی فعال و به‌روزرسانی‌های منظم از دیگر مزایای این روش هستند. از آن‌جا که روش طراحی سایت php بسیار موردعلاقه توسعه‌دهندگان است، به‌راحتی می‌توانید برای سایت خود یک توسعه‌دهنده php پیدا کنید.

هزینه طراحی سایت با php

هزینه طراحی سایت با این زبان با توجه به نوع سایت (فروشگاهی، خبری، شرکتی، شخصی و…)، امکانات و نیازهای مد نظر شما متفاوت است. اگر بخواهید صفر تا صد سایت برای شما اختصاصی طراحی شود، هزینه بیشتری نسبت به استفاده از قالب‌های آماده مدیریت محتوا باید بپردازید. بیشترین تاثیر روی قیمت مربوط به امکانات و سفارشی‌سازی سایت می‌شود.

پس لازم است قبل از هر چیز بدانید که چه انتظاری از سایت خود دارید. سپس با انتخاب نمونه‌های مشابه از لحاظ امکانات و گرافیک و… اقدام به پرس‌وجو در مورد قیمت کنید. البته مالکیت سایت هزینه‌های دیگری دارد که شامل همان هزینه‌های سالانه نگه‌داری و پشتیبانی سایت یعنی هاست و دامنه می‌شود.

هزینه طراحی سایت php فقط یک‌بار پرداخت می‌شود و طراح، سایت شما را روی دامنه و هاست مورد نظر پیاده‌سازی می‌کند. اما برای تمدید هاست و دامنه لازم است سالانه مبلغی پرداخت کنید. این مبلغ درمورد هاست به طور میانگین حدود یک میلیون تومان است، اما با توجه به نوع سایت می‌تواند از 200000 تا 5 میلیون تومان متفاوت باشد. هزینه دامنه .ir هم سالانه حدود 50 هزار تومان و دامنه .com تقریبا سالی 800 هزار تومان است.

در ضمن ممکن است نیاز باشد برای پشتیبانی از سایت دوباره به سراغ طراح سایت خود بروید تا امور پشتیبانی سایت شما را به‌عهده بگیرد. این مبلغ هم باتوجه به حجم کاری سایت شما و پشتیبانی موردنیاز و… متفاوت و در بازه 500000 تا 3 میلیون تومان است. البته این در شرایطی است که خودتان قادر به انجام این امور نباشید. در نتیجه می‌توان گفت هزینه طراحی سایت php، با توجه به نیاز و استفاده شما از آن، توانمندی طراح و کیفیت خروجی کار متفاوت است.

هزینه طراحی سایت با php

نمونه طراحی سایت با php

از آن‌جا که php امکان ایجاد فرصت‌های تعاملی و دیجیتالی بی‌نظیری را ایجاد می‌کند، در اکثر بسترهای آنلاین و پلتفرم‌های الکترونیکی استفاده می‌شود. تعدادی از پلتفرم‌هایی که از این روش استفاده کرده‌اند را در ادامه معرفی می‌کنیم:

  • فیس بوک: این شبکه اجتماعی با استفاده از نسخه php خود به‌روزرسانی‌های فعال و مقیاس‌بندی خوبی ارائه می‌کند.
  • ویکی‌پدیا: استفاده از این روش موجب سرعت بالای ویرایش و به‌روزرسانی و البته پایداری و مقیاس‌پذیری این پلتفرم شده است.
  • Mailchimp: بخش عمده صنعت ایمیل را در اختیار دارد و بیش‌از 12 میلیون مشتری دارد، این پلتفرم بر پایه php بنا شده است.
  • یاهو: با پشتیبانی از 700 میلیون کاربر در ماه، مبتنی‌بر php است و از این‌رو مقیاس‌پذیری و پشتیبانی خوبی دارد.
  • Canva: این پلتفرم که از گرافیک‌های وب و چاپ پشتیبانی می‌کند و کاربران زیادی دارد نیز، از طراحی سایت php استفاده می‌کند.

اکثر سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس، دروپال، مجنتو، جوملا و بسیاری از پلتفرم‌ها هم از php به‌عنوان یک چارچوب برای یک طراحی مقرون ‌به‌صرفه و کاربردی استفاده می‌کنند.

آموزش طراحی سایت با php

با توجه به مزایا و محبوبیت این زبان برنامه‌نویسی ممکن است بخواهید برای آموزش آن اقدام کنید. در این‌صورت با یک سرچ ساده می‌توانید منابع و دوره‌های آموزشی رایگان و غیر رایگان فراوانی را پیدا کنید. در ادامه به تعدادی از منابع آموزشی انگلیسی می‌پردازیم.

  • Udemy: می‌توانید از دوره‌های آموزشی این آکادمی معتبر استفاده کرده و PHP را به زبان انگلیسی در حد بین‌المللی آموزش ببینید.
  • Lynda: این سایت هم یک منبع آموزشی معتبر در حوزه کامپیوتر است که آموزش‌های تصویری به زبان انگلیسی ارائه می‌دهد.
  • W3schools : این سایت هم دوره‌های آموزش کدنویسی به‌صورت پروژه محور برگزار می‌کند. شما می‌توانید با مطالعه مطالب آموزشی این سایت و تمرین و تعامل با پشتیبان به تسلط در طراحی سایت با پی اچ پی برسید.
  • Learn-php : این سایت هم با همان ساختار آموزش متنی و ایجاد فرصت تعامل و تمرین کدنویسی، طراحی سایت php را آموزش می‌دهد.
  • Youtube : سایت یوتیوب شامل انواع آموزش‌های ویدئویی رایگان به زبان انگلیسی است که با کمی جست‌وجو در آن به منابع معتبر خوبی دست می‌یابید.

انواع فریم‌ورک‌های php

framework یا چارچوب برنامه‌نویسی در واقع بستر و ساختاری نرم‌افزاری است که شامل کتابخانه‌ها، قوانین و استانداردهایی برای کدنویسی به یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی می‌شود. این چارچوب‌ها برای اهدافی مثل توسعه وب یا اپ‌های موبایلی و… به‌کار می‌روند و کار را برای برنامه‌نویسان آسان و سریع‌تر می‌کنند. این بسترها برای جلوگیری از نوشتن کدهای تکراری، قسمت‌های مشترک و ویژگی‌های مشابه در اپ‌ها را به‌صورت پیش‌فرض ایجاد کرده‌اند.

پایبندی به قوانین و الزمات فریم‌ورک‌ها منجر به بالارفتن امنیت و توسعه مناسب و پشتیبانی و به‌روزرسانی آسان‌تر می‌شود. به‌طور کلی این بسترها در زمان و انرژی صرفه‌جویی کرده و کدهایی خوانا و قابل اعتماد و استاندارد ایجاد می‌کنند. زبان PHP هم فریم‌ورک‌هایی در اختیار برنامه‌نویسان قرار می‌دهد که هر کدام مزایا و معایبی دارند. در ادامه تعدادی از آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

لاراول (Laravel)، سیمفونی (Symphony) و کدایگنیتر (Codeigniter) جز فریم‌‌ورک‌‌های برتر طراحی سایت PHP محسوب می‌شوند که محبوبیت ویژه‌ای نسبت به سایر آن‌ها دارند.

فریم ورک لاراول  (Laravel Framework)

این محبوب‌ترین فریم‌ورک زبان php است که از سال 2011 تا به امروز مورد اقبال برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان بوده است. این قالب به‌دلیل امنیت و سرعت بالای توسعه بسیار مناسب مدیریت برنامه‌های پیچیده است. لاراول فریم‌ورکی بر پایه MVC و متن‌باز است که رایگان بوده و دارای امکانات ویژه و هوشمند است. به‌همین دلیل استفاده از آن آسان است. مقیاس‌پذیری این قالب بالاست، توسعه آن سریع است و نیاز به سرور اختصاصی دارد.

فریم ورک سیمفونی  (Symfony Framework)

این فریم‌ورک طراحی سایت با پی اچ پی در سال 2005 ارائه شد و از سایر فریم‌ورک‌ها قدیمی‌تر است. این قالب بسیار منعطف و البته قابل اعتماد بوده و سرعت بالایی دارد. در واقع فریم‌ورک لاراول بر اساس این چارچوب طراحی شده است. از این‌رو سیمفونی نسبت به لاراول پیچیده‌تر است و امکان شخصی‌سازی بیشتری داشته و به‌راحتی مطابق نیاز شما طراحی می‌شود.

فریم ورک کدایگنایتر  (Codeigniter Framework)

کدایگنایتر یک فریم‌ورک سبک و پرسرعت طراحی سایت php است که حجم کمی نیاز دارد و چارچوب و استانداردهای قدرتمندی ارائه می‌دهد. این فریم‌ورک ساده، قوی و سریع قابلیت پیاده‌سازی روی هاست اشتراکی را هم دارد. کدایگنایتر در سال 2006 ارائه شد و بر ساختار MVC استوار است.

فریم ورک کیک پی اچ پی  (Framework CakePHP)

فریم‌ورک CakePHP در سال 2000 ارائه شده و محبوبیت زیادی دارد و ساختار آن از کدایگنایتر بهتر است. به‌دلیل پشتیبانی قوی، به‌روزرسانی منظم، قدرت و سرعت زیاد محبوب و یک قالب مناسب برای انواع اپ‌های متوسط است.

 

فریم ورک زند  (Framework Zend)

فریم‌ورک Zend مبتنی‌بر MVC بوده و یادگیری آن بسیار آسان و در دسترس است. قوانین و استانداردهای این فریم‌ورک و ابزارها و کتابخانه‌های اختصاصی آن، مزایای فراوانی برای توسعه‌دهنگان ایجاد می‌کند. آخرین آپدیت‌های این فریم‌ورک هم بهبودهای قابل توجهی داشته است.

php

تفاوت طراحی سایت با وردپرس و php

به‌طور کلی این سوال از اساس اشتباه است، چراکه وردپرس و CMSهای مشابه آن هم عموما با php نوشته شده است. در واقع طراحی سایت PHP زبانی است برای نوشتن قالب وردپرس و همچنین طراحی صفر تا صد یک سایت خام به‌طور اختصاصی. در اصل باید پرسید، تفاوت طراحی سایت با استفاده از قالب‌های آماده مثل وردپرس، جوملا، پرستاشاپ و دروپال، با طراحی با زبان PHP چیست؟

بدیهی است درصورتی‌که از ابتدا یک سایت را باتوجه به نیازهای خود طراحی کنید، می‌توانید امکانات اختصاصی بیشتری را روی آن پیش‌بینی کنید. همچنین طراحی سایت با php این مزیت را دارد که در صورت نیاز در آینده هم بتوانید امکانات دیگری به آن اضافه کنید. این درحالی است که استفاده از ساختار وردپرسی برای سایت، شما را ملزم به طراحی و برنامه‌نویسی در محدوده امکانات این قالب می‌کند.

در نتیجه در صورت نیاز به یک امکان جدید در آینده، مجبور به استفاده از برنامه‌های کمکی سازگار با این قالب هستید. این روش به‌دلیل استفاده زیاد وردپرس از رم، ممکن است هنگام نصب برنامه‌های کمکی منجر به کاهش سرعت سایت و پایین‌آمدن بازدهی آن شود. از طرفی درصورت پیدانکردن برنامه مورد نظر، برای اعمال تغییرات جدید مجبورید از یک برنامه‌نویس طراحی سایت PHP با صرف هزینه مجدد کمک بگیرید. بنابراین استفاده از این ساختارهای آماده مناسب سایتی است که فقط روی محتوا و سئو تمرکز دارد و نیازمند امکانات اختصاصی نیست. مثل سایت‌های کوچک خبری، فروشگاهی، دانلود موزیک، نوبت‌دهی و شرکتی که امکانات ویژه‌ای نیاز ندارند و انتخاب وردپرس برایشان سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر است.

اما برای سایت‌هایی که برای فروش آنلاین محصولات یا خدمات استفاده می‎شوند و یا کارکرد تبلیغاتی و بازاریابی و… دارند، استفاده از قالب‌های آماده به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود. در کل خروجی و کارایی سایت وابسته به کیفیت برنامه‌نویسی و طراحی آن است و قالب آماده یا طراحی صفر تا صد نسبت به هم برتری خاصی ندارند.

طراحی سایت با وردپرس و php

طراحی سایت با پی اچ پی کافه سئو

در این مقاله به بررسی روش برنامه‌نویسی و طراحی سایت php و مزایا و کاربردهای آن پرداختیم. همچنین قابلیت‌ها و عناصر آن را توضیح دادیم. اگر با توجه به مطالب ذکرشده قصد طراحی سایت شخصی، فروشگاهی، خدماتی یا خبری خود را دارید، می‌توانید از خدمات کافه سئو بهره‌مند شوید.

برای طراحی سایت با پی اچ پی کافه سئو می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی با ما در تماس باشید. کارشناسان ما در کافه سئو شما را برای طراحی سایت مناسب کسب‌وکارتان راهنمایی می‌کنند.

کافه سئو ارائه دهنده خدمات سئو و طراحی سایت
ارتباط با ما
اطلاعات بیشتر